دوره جامع آموزش لبنیات و فراورده های لبنی در آموزشگاه آتی نگر در حال ثبت نام می باشد سرفصل های دوره عبارتند از:
-فرآورده های تولید شیر در مزرعه و انتقال
-پاستوریزاسیون و عملیات سالم سازی
-تولید فرآورده های تخمیری(ماست،دوغ،کشک)
-تولید بستنی
-تولید خامه و کره
-تولید شیربرنج،فرنی
-تولید سایر فرآورده های لبنی(کفیر،قره قروت)
-تحلیل های توجیهی و اقتصادی کار
دوستانی که تمایل برای شرکت در دوره رو دارند هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام اقدام نمایید
مرکز علوم و فنون آتی نگر
تهران،خیابان انقلاب،بین چهار راه ولیعصر(عج)و حافظ.ضلع شمالی خ انقلاب.پلاک753.واحد۵
02166967620
09392074627
09398708045
واتساپ ????
wa.me/989122074627
https://instagram.com/atinegar.ac.ir