⤵️برخی از سرفصل مطالب⤵️
????مقدمه و تاریخچه استفاده قارچهای خوراکی
????تقسیم بندی قارچها از لحاظ نوع زندگی
????مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی
????خواص غذایی و درمانی قارچ های خوراکی
????جنبههای اقتصادی پرورش قارچ (توجیه اقتصادی)
????خصوصیات مورفولوژی قارچ دکمهای
????گونههای زراعی قارچ دکمهای
????تعریف کمپوست (مصنوعی و طبیعی)، مواد تشکیل دهنده کمپوست
????نکاتی در مورد کمپوست طبیعی و مصنوعی
????ویژگیهای سوله تهیه کمپوست
????روشهای تهیه کمپوست، پاستوریزاسیون
????مشکلات پاستوریزاسیون
????طراحی سالن کشت قارچ دکمه ای
????آماده سازی بستر در اتاق کشت قارچ دکمه ای
????بذر کاری در بستر قارچ دکمه ای، انواع آن
????سیستم کشت قارچ، چرخه زندگی قارچ دکمه ای
????مراحل مراقبتهای داشت قارچ دکمهای
????خصوصیات خاک پوششی، انواع خاک پوششی
????برداشت قارچ دکمه ای
????آفات و بیماریهای قارچ خوراکی(بیماریهای قارچی، ویروسی وفیزیولوژیک)
????روشهای تبدیل و نگهداری قارچ های خوراکی صدفی نسبت به دکمه ای
????ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ صدفی
????سوابق پرورش قارچ صدفی در ایران
????محاسبات اقتصادی طرح، طرح توجیهی و
????نحوه اخذ موافقت اصولی
????چگونگی تهیه بذر و شناسائی بذر خوب
????میزان مصرف بذر قارچ در هر بستر کاشت
????طرز تهیه بستر قارچ (تهیه، آماده سازی، ضدعفونی و…)
????مراقبتهای ویژه داشت قارچ (نوردهی، تهویه، رطوبت و آبیاری، و…)
????ضدعفونی کردن سالنها قبل و بعد از تولید قارچ دکمه ای
☎️مشاوره و ثبت نام:
????02166967620
????09392074625
????09122074627
@atinegar.ac.ir ????اینستاگرام
www.anmco.ir ????سایت موسسه
https://eitaa.com/joinchat/1194197018Cee357bbde1